Spoštovani!

Obveščamo vas, da bo Zveza društev slepih in slabovidnih Slovenije organiziralajesenski tečaj ročnih del, ki bo potekal v Domu oddiha Zveze društev slepih in slabovidnih Slovenije na Okroglem pri Kranju od petka, 23. oktobra 2015 s pričetkom ob 9. uri do nedelje 25. oktobra 2015, z zaključkom ob 13. uri.

Prihod udeleženk na Okroglo je možen že v četrtek, 22. oktobra 2015 od 18. ure dalje.

Kot je že v navadi se udeleženke lahko v četrtek naročijo na večerjo. Vse udeleženke tečaja prosimo, da s seboj prinesejo svoj šivalni pribor (šivanke – velike za šivanje gobelinov, škarje, pletilke, kvačke,…) in material (volna, preja za kvačkanje,...) ter tudi tokrat z nami podelijo svoje izkušnje na področju svojega znanja ročnih del ter na ta način še dodatno popestrijo bogat program.

Stroške nastanitve in prevoza krijejo udeleženke same, stroške, ki bodo nastali v zvezi s predstavljenimi vsebinami pa ZDSSS. Vsa MDSS prosimo, da o tečaju obvestijo svoje članice, zainteresirane pa prijavijo Zvezi društev slepih in slabovidnih Slovenije, Groharjeva 2, Ljubljana in sicer na priloženi prijavnici ali po e-pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest, najkasneje do četrtka, 15. oktobra 2015.

Za dodatne informacije lahko pokličete Tino Drnovšek na telefonsko številko 01 47 00 211 ali po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Prijavnico najdete v prilogi.

Z lepimi pozdravi,