Spoštovani,

v petek, 31.3.2017 bo v prostorih Centra IRIS, Langusova ulica 8, Ljubljana, od 14:30 do predvidoma 17:00 ure potekala predstavitev Feelif-a z delavnico.

Tekst iz vabila:

Dragi starši, skrbniki, učitelji, otroci in vsi tisti, ki želite s svojimi prsti izkusiti nepozabno doživetje zvoka in vibracij in čutiti oblike na standardnem zaslonu na dotik.

Vabimo vas, da se v petek, 31.3.2017 od 14:30 ure pa vse do 17:00 ure oglasite na Centru IRIS na Langusovi ulici 8 v Ljubljani.

Sprejeli vas bomo sodelavci startup-a Feelif in vam predstavili inovacijo, ki je bila v začetku tega leta, pod okriljem Unesca in več kot 50-tih partnerjev z vsega sveta, izbrana za eno izmed najboljših inovacij 150 na svetu.

Feelif omogoča slepim in slabovidnim, da čutijo oblike na ravnem zaslonu. Naša tehnologija odpira nove možnosti uporabe pametnih naprav. S Feelif-om se boste lahko samostojno učili, vadili in naučili brajice, lahko boste čutili oblike kot so kvadrat, trikotnik, hiša, različne matematične grafe ali pa boste z njim risali in čutili narisano.

Naša vizija se začne z vami. Potrebujemo vas, da nam poveste kaj potrebujete in česa si želite, pa naj si gre za informativne vsebine, branje interaktivnih zgodb ali igranje iger. Preizkusite Feelif in prepustite domišljiji prosto pot, za vse ostalo bomo poskrbeli mi.

Prosim vas, da obvestilo posredujete čim večim iz vašega društva. Hvala.

lepo vas pozdravljam,

Katarina Pavšek, iz ekipe Feelif