Obveščamo vas, da bo Zveza društev slepih in slabovidnih Slovenije organizirala spomladanski tečaj ročnih del, ki bo potekal v Domu oddiha Zveze v Izoli od petka, 26. maja 2017 s pričetkom ob 10. uri do nedelje 28. maja 2017, z zaključkom ob 13. uri.

Prihod udeleženk v Izolo je možen že v četrtek, 25. maja 2017 od 18. ure dalje. Kot je že v navadi se udeleženke lahko v četrtek naročijo na večerjo.

Vse udeleženke tečaja prosimo, da s seboj prinesejo svoj šivalni pribor in material ter z nami podelijo svoje izkušnje na področju ročnih del. Pomoč nam bo tudi tokrat nudila Marinka Koželj.

V okviru tečaja bomo za udeleženke pripravili delavnico mokrega polstenja (filcanja), ki jo bo vodila akademska kiparka, Saba Skaberne. Obiskala pa nas bo tudi pevska skupina CINTARE.

Stroške nastanitve in prevoza krijejo udeleženke same, stroške, ki bodo nastali v zvezi s predstavljenimi vsebinami pa ZDSSS.

Zainteresirane članice naj se prijavijo Zvezi društev slepih in slabovidnih Slovenije, Groharjeva 2, Ljubljana in sicer na prijavnici ali po e-pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Za dodatne informacije lahko pokličete Polono Car na telefonsko številko 01 47 00 218 ali pišete na navedeni elektronski naslov. Prijavnice dobite na ZDSSS ali na MDSS Ljubljana.

Prijave sprejemajo do zapolnitve prostih mest, najkasneje do petka, 19. maja 2017.