fiho slikazveza slika

Pozdravljeni!

Vabimo vas na drugo Klepetalnico, ki bo potekala v sredo, 14.6.2017 ob 17.00 uri v prostorih Knjižnice slepih in slabovidnih Minke Skaberne (Kotnikova 32, Ljubljana). Z dr. Jasno Murgel bomo spregovorili o zgodnji obravnavi otrok s posebnimi potrebami.

S poslanko, ki je predlagala Zakon o zgodnji obravnavi otrok s posebnimi potrebami, dr. Jasno Murgel bomo lahko izmenjali mnenja in poglede o tem kako naj bi v prihodnje potekala zgodnja obravnava. Vabimo vas, da se nam pridružite in z nami delite vaše izkušnje o obravnavi slepih in slabovidnih.

Vabilo na klepetalnico

(fotografija prikazuje knjigo, ki se uporablja za zgodnje učenje brajice)

Veseli bomo, če nam boste že v naprej posredovali vprašanja, mnenja, izkušnje (če želite lahko pri tem ostanete anonimni). Možnost postavljanja vprašanj boste imeli tudi med Klepetalnico (v živo ali preko elektronske pošte).

Pri Klepetalnici lahko sodelujete tako, da se nam pridružite v knjižnici ali pa dogajanje spremljate preko spleta.

Povezava do predavanja se bo nahajala na naši spletni strani. Povezavo boste prejeli po elektronski pošti v torek, 13.6.2017.

Zaradi lažje organizacije dogodka vas prosimo, da svojo udeležbo sporočite Karolini Doltar do torka 13.6.2017, lahko jo pokličite na 01 47 00 224 ali pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. za dodatne informacije,

Lep pozdrav,

strokovna služba Zveze